Altın Karınca Yarışmasından Belediyemize Proje Ödülü

Altın Karınca Yarışmasından Belediyemize Proje Ödülü Haberler

Marmara Belediyeler Birliği tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen ve Kamuoyunda Belediyelerin uyguladığı başarılı projelerin ve iyi uygulamaların ödüllendirildiği en prestijli yerel yönetim ödülleri kabul edilen Altın Karınca Belediyecilik Ödüllerinde Belediyemiz Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri projesi ile Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler Kategorisinde ödüle layık görülmüştür.

Belediye Başkanımız Mustafa CİNGÖZ ' e ödülü Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir TOPBAŞ ile Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Recep ALTEPE tarafından verilmiştir.

Belediyelerin uyguladığı başarılı projeleri ödüllendirerek iyi uygulama örneklerinin tanıtılmasını ve yaygınlaştırılmasının amaçlandığı Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri, bu yolla yaşam kalitesi yüksek, sürdürülebilir şehir yaşamına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Dev organizasyonun jüri koltuğunda , İstanbul Teknik Üniversitesi’nden  Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ve Doç. Dr. İbrahim Demir, Marmara Üniversitesi’nden Yrd. Doç Dr. Ülkü Arıkboğa ve Doç Dr. Aynur Can, Sakarya Üniversitesi’nden Prof. Dr. Musa Eken, Yalova Üniversitesi’nden Prof. Dr. Rafet Bozdoğan ve Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Dr. M. Cemil Arslan gibi önemli isimler yer almaktadır.

Haberle ilgili video için aşağıdaki linki tıklayın