263 |

Açık Cezaevi Projesi

• İlçemizin mücavir alanı içinde 724.000 m2’lik arazinin tahsisinin yapıldığı arazinin içindeki 300.000 m2’lik alana yapılacak Cezaevi Projesi ile ilçemize ekonomik anlamda büyük katkı sağlayacak.
  • Bu açık Cezaevinde en az 500 personel çalışacak ve böylece büyük bir istihdam ortamı oluşturacaktır.
  • Mesleki İş Yurdu olarak geçen Açık Cezaevinde Besi Hayvancılığı yapılacak ve mahkumların çalışacağı tesisler kurulacaktır.
  • Dolaylı yoldan hizmet sektörümüze çok fazla katkısı olacak bacasız fabrika niteliğindeki bu projemizin yıllık ziyaretçisi en az 40.000’dir.

DİĞER GALERİLER