242 |

Çevre Yolu Projesi

• Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü ve Trafik Bölge Müdürlüğü'müzün verilerine göre ana ticaret caddemiz olan İstanbul caddesinden günlük araç geçişi ortalama 5.652'dir. Yoğun dönemlerde 9.000'e kadar çıkmaktadır.
  • Ulaştırma Bakanlığı ve Karayolları Genel Müdürlüğü ile görüşmeler yapılmış olup ilçemizin güney bölümünden geçen 6,5 km'lik hattın yapılmasını sağlayarak çözüm oluşturacağız.
  • İlçemiz ve Çevre Yolunun entegresi ile ilgili çalışmaların yapılması sonucu ilçemiz ticari kazanımlar elde edecektir.
  • Saray - Kırklareli arasında kalan çevreyolu yolu projesinin tamamlanması ile bölgemiz Ticaret Yolu haline gelecektir.

DİĞER GALERİLER