Üçüncü Açık İkili Briç Turnuvası Gerçekleşti

332 |

Belediyemiz Kültür Etkinlikleri kapsamında bu yıl üçüncüsü düzenlenen Açık ikili Briç Turnuvası Ali Özer parkımızda gerçekleşti. Turnuvada dereceye giren yarışmacılara ödüllerinin Belediye Meclis üyemiz Sayın Levent İLKSEN, Belediye Başkanımızın eşi Sayın Nagihan CİNGÖZ ve Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Ömürlü DİNÇER taktim etti. Dereceye giren yarışmacılarımız ; Karışık Mix dalında 1. olan ikili Ülfet Yeşeren KARACIK - Abdullah KARACIK ( İSTANBUL ) , Senyör dalında 1. olan ikili Hüseyin YİKAR - Osman Nuri ŞEN ( TEKİRDAĞ ) , Genel klasman kategori de 5. olan ikili Hayrullah DURMAZ - Kemal DİNÇER ( ÇORLU ) , 4. olan ikili Şadi GÜLSEVİL - Nejdet ERTÜRK ( ÇERKEZKÖY ), 3. olan ,ikili Süleyman KARAGÖZ - İrfan İLHAN ( TEKİRDAĞ ) 2. olan ikili Alattin GEZİCİ - Mustafa Kemal CESUR ( PINARHİSAR ) , 1. olan ikili Mehmet MURANLI - Ahmet ULUGÖL ( EDİRNE ). Katılım gösteren tüm yarışmacılarımıza teşekkür ederiz.

DİĞER GALERİLER