BİLAL ÇALIK

Belediye Meclis Üyemiz

Belediye Başkan Yardımcısı Bilal ÇALIK, 6 Temmuz 1993 Günü Kırklareli'nde Dünyaya Gelmiştir.

İlk ve Orta Öğretimini Pınarhisar Koloğlu Okulunda Tamamladı. Lise Eğitimini Lüleburgaz Endüstri Meslek Lisesi ,Elektrik ve Elektronik Bölümünde Tamamlayarak Başarı İle Mezun Oldu.

Yüksek Öğrenimini Kırklareli Üniversitesi ,Mekatronik Bölümünde Başladı buradan Mezun Olmasının  Ardından Lisans Eğitimini Tamamlamak Üzere Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümüne Geçerek Buradan 2017 Yılında Mezun Oldu.

Lise ve Üniversite Eğitimi Sırasında Trakya Cam San A.Ş ve Sanofi Grubunda Stajyer Olarak Çalışan ve Buralardan Yöneticilik Tecrübeleri Biriktirdi.

İş hayatına Aile İşyeri Olan Çalık Motosiklette Çalışmaya Başladı aynı zamanda 2016 - 2021 yılları arasında Ak Parti Pınarhisar Gençlik Kolları Başkanlığı Görevini Yaptı 2019 Yerel Seçimlerinde 5.sıra Meclis Üyesi Adayı Olarak Seçildi ve Pınarhisar Belediye Meclis Üyesi Oldu.

6 Ocak 2021 Tarihinde Belediye Başkanı İhsan TALAY'ın Görevlendirmesi ve Meclisin Verdiği Karar Neticesinde Pınarhisar Belediye Başkan Yardımcısı Olarak Göreve Başlamıştır.