Alt Yapı Projesi

• Doğalgaz: İlçemizin yıllardır hasretini çektiği doğalgaz altyapı çalışmaları hızla başlayacak. Böylece hava kirliliği sorunu çözülecek, yakıtta ekonomik tasarruf sağlanacak ve ısınma işçiliği son bulacak.
  • İçme Suyu: İçme suyu isale ve şebeke hattı yenilenecek. Böylece içme suyunda kalite sağlanacak ve kayıplardan doğan zararlar giderilecek.
  • Atık Su: Kanalizasyon Hatları yenilenerek ilçemizde yaşanan kanalizasyon sorunları giderilecek.
  • Yağmur Suyu:  Açık ve Kapalı yağmur kanalları ile beraber ızgara sistemleri oluşturarak yoğun yağış dönemlerinde yaşanan sorunlar giderilecek.
  • Elektrik Hattı: İlçemizde elektrik hatları ile ilgili altyapı koşulları ilçemizin tamamında sağlanacak.
  • Telekominikasyon Hattı: Haberleşme hatlarımız ile ilgili alt yapı çalışmalarımız hız kazanacak.

Böylece Alt Yapı projelerimizi gerçekleştirdikten sonra ilçemizin 50 yıllık geleceğine ışık tutacağız ve Belediyemize "Teknik Kabiliyet" kazandıracağız.