Yağmur Suyu Deşarj Hattı ve İçme Suyu Şebeke Hattı

Altyapıda İlk kazma vuruldu.

Başkan Talay Yaptığı açıklamada;
"İlçemizin çok uzun yıllardır #kanayan yarası olan, #kangren haline gelmiş, #altyapı sorununun çözümü için ilk kazmayı #Bismillah diyerek Beylik Mahallemizde vurduk.
#Göreve geldiğimizde karşımıza maalesef çok iyi bir tablo çıkmadı.
Bu sorunların en başında da #içme suyu, #kanalizasyon ve ardından hepimizin o yağışlarda, sellerde yaşadığımız temel sıkıntı #yağmur suyu geliyordu.
Bu doğrultuda göreve geldiğimiz ilk günden beri gerekli çalışmaları yaptık.
Yaklaşık 34 #Milyon TL maliyetli ve 83000 metrelik bir alanda başlayacağımız, Temmuz 2023 de bitirmeyi hedeflediğimiz alt yapı projemiz ile ilçemizin en #büyük sorunu Allah'ın izni ile çözüme kavuşturacağız.
Tek gayretimiz daha güzel, daha #konforlu ve #yaşam kalitesi yüksek bir #Pınarhisar için"dedi.
İlçemize hayırlı olsun.