2019 En Sevilen Kare ile Yeni Yıl Mesajı

31 Aralık 2019 15:05 Pınarhisar Belediyesi 806

Belediye Başkanı Sn. İhsan Talay, yeni yıl mesajı yayınladı. Mesaj ile birlikte 2019 yılının en sevilen karelerinden, top oynayan çocuklarla çekildiği fotoğrafı paylaştı.

Sn. Talay;

"Kıymetli Hemşehrilerim,

Ülkemiz bakımından önemli gelişmelerin yaşandığı 2019 yılını bitirirken, yeni ümitler eşliğinde 2020 senesine girmeye hazırlandığımız bugün, yeni yılınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

Bu yıl Mart ayında göreve geldiğizden bu yana, İlçemiz için tevazu, samimiyet ve gayretle koştuk. Vatandaşımızın, her talebine saat ve mekan ayırt etmeksizin hızlı dönüşler yaptık. "Hızlı ulaşım hızlı çözüm" ilkemizi çalışmalarımıza uyumlu hale getirdik. 

Siz Değerli Vatandaşlarımız ile olan "Gönül Birliğimiz" sayesinde kısa sürede uzun mesafeler katettik. Yaptığımız her çalışmayı hep birlikte el ele vererek sonuçlandırdık. 

Pınarhisar'ı bölgemizde bir cazibe merkezi haline getirme hedefimize, her geçen gün daha da yaklaştığımız yoğun ve hummalı çalışmalarımızı 2020 yılında da tüm hızıyla sürdürüceğiz. 

Medeniyetimizden ve ecdadımızdan bize yadigar değerlerimiz, bize birliği, beraberliği ve kardeşliği nasihat etmektedir. Hamdolsun, Pınarhisar'da yakaladığımız bu "Kardeşlik Ruhu" ile İlçemize yakışan her şeyi hep birlikte yapacağız. 

Bu duygu ve düşüncelerle 2020 yılının milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum.

Yeni yılda, güzelliklerin, yeniliklerin, refahın ve huzurun İlçemizde hakim olması temennisiyle saygılarımı sunuyorum. 

Yeni yılınız kutlu olsun! " ifadelerini kullandı.

  • Etiketler
T.C. Pınarhisar Belediye Başkanlığı

Kırklareli ili Pınarhisar Belediyesi'ne ait kurumsal web sitesi. Pınarhisar Belediyesi'nden güncel haberler, projelerimiz, hizmetlerimiz ve e-belediye işlemleri

Pınarhisar Belediyesi

Camiikebir Mah. Erol Olgaçlı Cad.No:24
39300 Pınarhisar / Kırklareli

Belediye Yazılımı: Rota Bilişim © Tüm Hakları Saklıdır.