29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

29 Ekim 2019 09:24 Pınarhisar Belediyesi 1937

Belediye Başkanı Sn. İhsan Talay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı;

Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde millet olarak bağımsızlığımız ve geleceğimiz için verdiğimiz son büyük mücadele olan Kurtuluş Savaşımızı zaferle taçlandırıp ardından ilan ettiğimiz Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıldönümüdür.

Coşkusunu hep birlikte paylaştığımız Cumhuriyetimizin, 96 yıllık tarihine baktığımızda milletimizin en zor şartlarda dahi nasıl yeniden ayağa kalkabildiğini, gelecek için bize umut veren, attığımız her adım, aldığımız her kararda ders almamız gereken bir dönemdir.

600 yıllık bir cihan devletinin mirası üzerine yükselen Genç Cumhuriyetimizi, Ulu Önder Atatürk'ün gösterdiği hedef doğrultusunda muasır medeniyetler seviyesine çıkarma arzumuz, İlk Meclis'teki heyecanla, aşkla ve şevkle sürdürüyoruz.

2200 yıllık devlet geleneğimiz ile varlığımızı sürdürdüğümüz bu coğrafyada, Türkiye Cumhuriyeti 96 yıldır karşısına çıkan tüm zorlukların üstesinden gelmiş, bugün dünyanın yükselen ülkeleri arasında yukarıya doğru ivme kazanmıştır.

Cumhuriyetimizin 100. Yılına doğru emin adımlarla ilerlerken, birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize sımsıkı sarılarak, ecdadımızın emanetine sahip çıkarak tüm hedeflerimize ulaşabileceğimize gönülden inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılmak için fedakârlıkla mücadele eden tüm gazilerimizi minnetle yad ediyor; bu uğurda canlarını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

İhsan TALAY
Pınarhisar Belediye Başkanı

• Etiketler
T.C. Pınarhisar Belediye Başkanlığı

Kırklareli ili Pınarhisar Belediyesi'ne ait kurumsal web sitesi. Pınarhisar Belediyesi'nden güncel haberler, projelerimiz, hizmetlerimiz ve e-belediye işlemleri

Pınarhisar Belediyesi

Camiikebir Mah. Erol Olgaçlı Cad.No:24
39300 Pınarhisar / Kırklareli

Belediye Yazılımı: Rota Bilişim © Tüm Hakları Saklıdır.