30 Ağustos Zaferi’nin 100. yıl dönümü düzenlenen törenlerle kutlandı

30 Ağustos 2022 12:57 Pınarhisar Belediyesi 183

????????30 Ağustos Zaferi’nin 100. yıl dönümü düzenlenen törenlerle kutlandı.

????????Zafer Bayramı kutlama programları kapsamında ilk olarak çelenk sunma töreni düzenlendi. #Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende İlçe Kaymakamımız Sn. Betül Büyükkılıç, Cumhuriyet Başsavcımız Sn. H.Macit Tunç , Garnizon Komutanımız İst. Alb. Selahattin Gültekin, Kaynarca Belde Başkanımız Sn.Serdar Türker ve Pınarhisar İlçe Sivil Toplum Kuruluşları ve Vatandaşlarımızın katılımlarıyla birlikte #Atatürk anıtına çelenk sunumunu gerçekleştirdik.

#Çelenklerin sunulmasının ardından düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile sona erdi.

Çelenk Sunma Törenin ardından #Kaymakamlık makamında, İlçe #Kaymakamız Sn. Betül Büyükkılıç, Cumhuriyet Başsavcımız H.Macit Tunç, #Garnizon Komutanı İst.Alb. Selahattin Gültekin ile birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini kabul ettik.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun????????

• Etiketler
T.C. Pınarhisar Belediye Başkanlığı

Kırklareli ili Pınarhisar Belediyesi'ne ait kurumsal web sitesi. Pınarhisar Belediyesi'nden güncel haberler, projelerimiz, hizmetlerimiz ve e-belediye işlemleri

Pınarhisar Belediyesi

Camiikebir Mah. Erol Olgaçlı Cad.No:24
39300 Pınarhisar / Kırklareli

Belediye Yazılımı: Rota Bilişim © Tüm Hakları Saklıdır.