6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Duyuru

07 Eylül 2016 14:27 Pınarhisar Belediyesi 2729

Pınarhisar Belediyesi 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun Uyarınca vergi borçlarında yapılandırmaya başladı.

Son Başvuru Tarihi : 31 Ekim 2016

6736 Belediyesi 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanunun yürürlüğe girmesi ile birlikte İlan ve Reklam vergisi , Yangın Sigorta vergisi , Harçlar , Tıbbi Atık ücretleri , Su ücretleri , Emlak vergisi Borçları yapılandırılmıştır. Mükelleflerin yapılandırmadan faydalanabilmeleri için 31 Ekim 2016 Tarihine kadar Belediyemiz Emlak - Su Tahsilat servisine dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.Dilekçe ile başvuru, gerçek kişilerde ilgilinin kendisi, tüzel kişiliklerde ise kanuni temsilci tarafından yapılacaktır. Kanuni Temsilcilerin mutlaka “Yetki Belgesi” ni sunmaları gerekmektedir. Yapılandırmada ana para değişmeyecek , ana paraya bağlı cezalar , gecikme faizi ve gecikme zammı silinerek , gecikme faiz ve zammı yerine vade tarihinden itibaren Yİ-ÜFE oranı uygulanacaktır. Mükellefin isteğine göre peşin yada "6", "9", "12" , "18" taksit halinde yapılandırma yapılacak olup taksitler iki ay da bir ödenecektir. peşin ve taksitli ödemelerde ilk taksitin son ödeme günü 30 Kasım 2016 tarihi olarak belirlenmiştir. Dava açılmış borçlar için davadan feragat edilmesi şartıyla yapılandırma yapılacaktır.

  • Etiketler
T.C. Pınarhisar Belediye Başkanlığı

Kırklareli ili Pınarhisar Belediyesi'ne ait kurumsal web sitesi. Pınarhisar Belediyesi'nden güncel haberler, projelerimiz, hizmetlerimiz ve e-belediye işlemleri

Pınarhisar Belediyesi

Camiikebir Mah. Erol Olgaçlı Cad.No:24
39300 Pınarhisar / Kırklareli

Belediye Yazılımı: Rota Bilişim © Tüm Hakları Saklıdır.