8 Mart Kadınlar Gününde Sosyal Farkındalık oluşturmak için düzenlediğimiz Kades Çekilişimizi yoğun katılımla gerçekleştirdik.

08 Mart 2022 09:54 Pınarhisar Belediyesi 206

Pınarhisar Kaymakamlığımız işbirliği ile düzenlendiğimiz farkındalık programımızda
KADES Nedir.
KADES'in Amacı.
KADES ve Emniyet Güçleri ile iletişimi ile ilgili konuları Kadınlarımıza anlattık ve programa katılan
Tüm kadınlarımıza kades uygulamasını indirip nasıl kallanacaklarını detaylı bir şekilde anlattık.
Kadınlarımız, bugün ve her gün daha güvenli bir dünyada insan onuruna yakışır, şiddetten uzak ve eşit bir hayat hak ediyor. Unutmayalım ki, "Kadına Yönelik Şiddet İnsanlığa İhanettir". Kadınlarımızın yani geleceği şekillendiren insanların daha adil, huzurlu, güvenli ve barışçıl bir dünyada yaşayabilmesi ümidiyle.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü KADES Çekilişine katılan Tüm Kadınlarımıza Teşekkür ediyor tekrardan 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutluyoruz.