9. Kültür Sanat ve Gençlik Festivali

05 Eylül 2018 16:15 Pınarhisar Belediyesi 1122

Festivalin Ardından

Belediyemizce  düzenlenen  9. Kültür  Sanat ve Gençlik Festivali  29 Ağustos 2 Eylül tarihlerinde yapıldı.

Festivalimizin 1. Günü Bahar Gelir konseri ile başladı. Ardından sahneye Tuğba Yurt çıktı. 2.günü(30 Ağustos) sahne gösterileri yerel şairlerimizden Pala Hüseyin’in Şiir dinletisi ile başladı. Ardından sahneye  Burcu Demirtaş çıktı. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yapılan havai fişek gösterisi ardından sahneye Buray çıktı. 31 Ağustos günü  Cumhuriyet Meydanında düzenlenen açılış töreni  ardından Savaş Gencer bandosu eşliğinde festival alanına doğru yürüyen davetliler alan girişinde kurdela kestiler. Havuz başında yapılan kokteylin ardından sıtantlar gezildi. Gece konserlerine Savaş Gencer Bandosu ile başlandı.  Renkli gösterinin ardından sahneye Beyza Durmaz çıktı. Fettah Can’ın konseri ardından gece son buldu. 4. Günkü etkinliklerimiz Ali Özer Parkında  düzenlenen 5. İkili açık briç turnuvası ile devam etti. Turnuva saat 14:00-17:00 saatleri arasında yapıldı. Katılım yoğundu. Geçe sahne gösterilerine yerli  ilizyonistlerimizden  Magic man(Nevzat Kırbaç)in ilizyon  şovunun ardından  sahneye Derya Kırcılar Çıktı. Gecenin finalinde festival alanını dolduran on binlere Koray Avcı’nın  konseri damgayı vurdu . 5. Günkü etkinliklerimiz Seher Elidar konseri ile başlandı. Festival  son gecesi için atılan havai fişeklerin ardından  sahneye milyonların sevgilisi Bengü  çıktı . Bengü’nün muhteşem sahne şovunun ardından festivalimizin sonu gelmiş oldu.

Belediyemizce düzenlen 9. Kültür Sanat Ve Gençlik festivalimize çevre il ve ilçelerde bir sürü konser olmasına rahmet on binlerce vatandaşın  yoğun ilgi göstermesi  belediyemize gurur kaynağı olmuştur.