18 Ağustos 2022 19:37 Pınarhisar Belediyesi 268

Dört gün süren Çocuk Şenliğimizin sonuncusunu Teras Parkımızda gerçekleştiriyoruz.

Dört gün boyunca 8 parkımızda Düzenlediğimiz Çocuk Şenliğimizde küçük hemşehrilerimiz ile birbirinden eğlenceli yarışmalar ve etkinlikler yaptık.

Çeşitli oyunlarla eğlenen ve yorulan çocuklara Belediyemiz tarafından hazırlanan ikramları taktim ettik.

Pınarhisar Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımızın her zaman her koşulda yanında olmayı hedefliyor spor, bilim, sanat, kültür vb. tüm konularda küçük hemşehrilerimize çeşitli imkanlar sunuyoruz ve sunmayada devam edeceğiz.

Düşünen, Gelişen, Üreten ve Yarışan bir Pınarhisar Gençliği için Aşkla çalışıyoruz.